The sound made by a single drop of water

 

We live in a vast ocean of sound. But what is the one made by a single drop of water?

With a gentle tap of the mallet, this chime emits one only powerful and long-lasting note that helps to focus and calm the mind. Often used in meditation and healing, it’s an effective way to start a class, meeting, yoga practice or call guests to dinner! Take a deep breath, play it quietly, listen, feel, relax, refocus, re-energise.

The Zenergy Chime – Solo Mini is perfect to take with you while travelling.

The Zenergy Chime – Solo has a notch on the back, suitable for hanging the instrument on the wall.

Musical note: La

Content: 1 silver polished aluminum rod, mallet, cherry finish ash wood

Koshi wind chimes

De Koshi chime is een authentiek muziekinstrument. Elke windgong is handgemaakt aan de voet van de Pyreneeën en is het resultaat van zorgvuldig vakmanschap. Nauwkeurige stemming zorgt voor een spel van heldere tonen dat rijk is aan boventonen. De klankcilinder is gemaakt van bamboefineer, dat de Koshi chime een diepe klank en een lange bijzondere resonantie geeft. Door zijn natuurlijke en elegante vormgeving nodigt hij uit in elk interieur.

Beweeg de windgong zachtjes heen en weer terwijl je het koord vasthoudt. Het zuivere en ontspannende geluid kan je in stille verwondering brengen. Hangend speelt de Koshi chime met de wind en voert hij je mee in een onverwachte melodie.

De Koshi chime is er in vier toonzettingen, geïnspireerd op de vier elementen: Ignis (vuur), Aria (lucht), Terra (aarde) en Aqua (water). Elk element heeft zijn eigen magische klankkleur en kan harmonisch gespeeld worden met alle anderen.

Koshi Chime – Ignis (vuur) – G majeur – (G B D G B D G / Pentatonisch)

Koshi Chime – Aria (lucht) – A mineur – (A C E A B C E B)

Koshi Chime – Terra (aarde) – C majeur – (G C E F G C E G)

Koshi Chime – Aqua (water) – D mineur – (A D F G A D F A / Pentatonisch)